בניית קהילה
אשה לאשה כארגון א- היררכי, מבססת את פעילותה על קהילת הנשים המפעילות אותה. פרויקט 'בניית קהילה' נותן מענה מגוון ושוטף לצרכי הקהילה הפמיניסטית של הארגון ובמקביל מקדם שיתופי פעולה עם קהילות נוספות ברחבי חיפה ובכל הארץ. כמו כן, הפרויקט מוביל ומנהל את מפגשי הקולקטיב המתקיימים אחת לחודש.
מרכז "אשה לאשה" הוא בית פתוח, המקיים במסגרת הפרויקט פעילויות לאורך כל השנה בנושאים הקשורים בפמיניזם ונושאים חברתיים ופוליטיים אקטואליים. הפעילות נעשית באמצעות כתיבת ניירות עמדה, ניהול המדיה החברתית, פעילות תקשורתית, סדנאות, ימי עיון, הפגנות, אירוח קבוצות המגיעות לבית, קבוצות מנהיגות ועוד.
חלק מהפעילות המגוונת שהפרויקט מקדם כוללת:
במסגרת הפרויקט מתקיימים שלושה אירועים משמעותיים במהלך השנה. שבת פתוחה לקהל הרחב לכבוד יום הנשים הבינלאומי, ושבת אידיאולוגית המיועדת לקהילת האקטיביסטיות של הארגון, העוסקת בסוגיות פוליטיות-חברתיות הרלוונטיות לקהילה לשנת הפעילות, במהלכן מתקיימות פעילויות לאורך יום שלם בבית 'אשה לאשה'. בנוסף, הפרויקט מוביל את צעדת המחאה החיפאית לציון יום האלימות כלפי נשים החל ב-25 לנובמבר.
כמו כן מפעיל הפרויקט קו טלפון המציע מידע , סיוע ויעוץ טלפוני לנשים הזקוקות לתמיכה במגוון נושאים ועל פי הצרכים העולים מהשטח.
הפרויקט תמיד שמח למתנדבות שיהיו מעוניינות לקחת חלק בפעילות הפרויקט השוטפת, למעוניינות נא לפנות למייל isha@isha.org.il
מרכז פמיניסטי חיפה Isha L’Isha Haifa Feminist Center امرأة لامرأة مركز حيفا النسوي
מרכז מחקר פמיניסטי חיפה
Isha L’Isha Haifa Research Feminist Center
امرأة لامرأة
مركز حيفا النسوي للدراسات
מרכז פמיניסטי חיפה Isha L’Isha Haifa Feminist Center امرأة لامرأة مركز حيفا النسوي
מרכז פמיניסטי חיפה Isha L’Isha Haifa Feminist Center امرأة لامرأة مركز حيفا النسوي
Site built by Smart-web